Escargot Brocante

Escargot Brocante heeft naast brocante ook industriƫle, vintage en antieke items.

We hebben een een zeer uiteenlopend assortiment van vooral Franse brocante zoals: brocante en industriƫle verlichting, oude blikken en emaille, brocante keukenspulletjes, glas waaronder drinkglazen, karaffen en stoere apothekersflessen, vintage speelgoed, meubels, schilderijen, kratten, bakken en manden. En eigenlijk alles waar wij zelf vooral plezier en voldoening uit halen maar teveel om allemaal te benoemen. Kijk lekker rond op onze site of een van onze "shop in shop" adressen.

We kopen onze producten op brocante markten en handelaren bij voorkeur in Frankrijk. al enige tijd doen wij dit met veel plezier en zijn er altijd op uit om iets bijzonders op de kop te tikken. Met enige regelmaat zijn wij dan ook in Frankrijk te vinden.

Op de website staat slechts een gedeelte van onze artikelen, zoek je iets speciaals mail ons gerust wellicht kunnen wij je helpen door onze contacten met meer dan 50 verschillende brocanteurs in Nederland.

In onze brocante webwinkel zijn we altijd op zoek naar nieuwe brocante spulletjes en onze webwinkel wordt dan ook regelmatig aangevuld.

Wij geven een zo goed mogelijke beschrijving van alle artikelen en zo duidelijk mogelijke foto's. Het zijn natuurlijk nagenoeg altijd gebruikte artikelen met een verhaal. Wij verzoeken u de foto's en omschrijving aandachtig te bestuderen om teleurstelling te voorkomen

Omdat er vaak nieuwe producten in onze brocante webwinkel verschijnen, is het de moeite waard om regelmatig even in onze webwinkel te rond te snuffelen.

Escargot Brocante wenst u veel winkelplezier